Επιδόρπιο με γιαούρτι λοιπόν σήμερα αλλά και με κυδώνια που είναι και της εποχής.
1 γιαούρτι 2% στραγγιστό
1 κουταλακι στεβια
1 κουταλακι γλυκου κυδωνι(το οποιο ειναι επισης διαιτητικα φτιαγμενο, θα σας πω συντομα πως)
1 μπισκοτο ολικης
Ανακατευουμε το γιαουρτι με την στεβια σε ενα μπωλακι.
Παιρνουμε ενα ομορφο κολωνατο ποτηρι (για να χορταινει και το ματι βρε παιδι μου)
Βαζουμε μια κουταλια γιαουρτι.
Προσθετουμε το μπισκοτο θρυμματισμενο.
Συμπληρωνουμε με το υπολοιπο γιαουρτι.
Και τελος προσθετουμε το γλυκο κυδωνι.
Οχι απλα μας γλυκαινει, αλλα και μας χορταινει...χωρις πολλους ποντους!
Συνολο ποντων 7
1 γιαούρτι 2% στραγγιστό
1 κουταλακι στεβια
1 κουταλακι γλυκου κυδωνι(το οποιο ειναι επισης διαιτητικα φτιαγμενο, θα σας πω συντομα πως)
1 μπισκοτο ολικης
Ανακατευουμε το γιαουρτι με την στεβια σε ενα μπωλακι.
Παιρνουμε ενα ομορφο κολωνατο ποτηρι (για να χορταινει και το ματι βρε παιδι μου)
Βαζουμε μια κουταλια γιαουρτι.
Προσθετουμε το μπισκοτο θρυμματισμενο.
Συμπληρωνουμε με το υπολοιπο γιαουρτι.
Και τελος προσθετουμε το γλυκο κυδωνι.
Οχι απλα μας γλυκαινει, αλλα και μας χορταινει...χωρις πολλους ποντους!
Συνολο ποντων 7
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου