2 φιλέτα σολωμού
3-4 κουταλιές μουστάρδα
Ξύσμα και χυμός από ένα πορτοκάλι
Ξύσμα και χυμός από ένα λεμόνι
1 αστεροειδής γλυκάνισος
1/2 ποτήρι νερό
Αλάτι – πιπέρι
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ την μουστάρδα το πορτοκάλι και το
λεμόνι. Αλατοπιπερώνουμε τον σολωμό. Περιχύνουμε με το μείγμα της μουστάρδας.
Βάζουμε τον σολωμό σε λαδόκολλα (αν θέλουμε προσθέτουμε πατάτες), προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό, κλείνουμε καλά
και βάζουμε σε ταψί στον φούρνο για 1 ώρα περίπου (αν έχει και πατάτες για να
βράσουν) στους 180.
Σύνολο πόντων 20 – 4 μερίδες, 5 πόντοι /μερίδα (χωρίς τις πατάτες).
*Η φωτογραφία είναι πριν το βάλω στο φούρνο, σας ζητάω συγγνώμη αλλά μετά ξεχάστηκα και το φαγητό όπως καταλαβαίνετε εξαφανίστηκε!
Πολυ ωραια ιδεα, διοτι εως τωρα το ετρωγα σκέτο το ψαρικο και δεν με τρελαινε κι ολας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔοκίμασε το , πιστεύω θα σ'αρέσει!
ΑπάντησηΔιαγραφή