Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Τηγανίτα με ανθότυρο

Τον τελευταίο καιρό όπως ίσως έχετε παρατηρήσει ποστάρω συνταγές  χαμηλών υδατανθράκων που δοκιμάζω τελευταία , ουδόλως νηστίσιμες βεβαίως αλλά πολύ χρήσιμες σε όσους κάνουν low carb διατροφή..


 Η αλήθεια όμως είναι οτι διαβάζοντας τα νέα από άλλα φιλικά μπλογκ οτι ο google θα κλείσει το blogger του (αν κάνω λάθος διορθώστε με), ξενέρωσα λιγάκι...Δηλ. τί ξενέρωσα , χαλάστηκα πολύ.. Στο μπλογκ της Αχτίδας διάβασα οτι πρέπει να έχεις facebook για να φτιάξεις καινούριο μπλογκ, το οποίο εγώ δεν έχω και αλήθεια δεν με ενδιαφέρει να έχω..
Επίσης δεν νομίζω να  έχω τον χρόνο  να στήσω πάλι το μπλογκ μου από την αρχή-εδώ ούτε καλά καλά ανάρτηση δεν προλαβαίνω να κάνω....
Τέλος πάντων, χαλάστηκα πολύ σας το είπα, ε;

Και κατι αλλο ασχετο...δεν ξερω αν συμβαινει σε καποιον απο εσας.
Βλεπω τακτικα τωρα τελευταια στα εισερχομενα οτι καποιος εκανε σχολιο σε ενα ποστ με βραβειακι που ειχα παρει στο παρελθον.
Ειναι στα αγγλικα, λεει καθε φορα ασχετα και προτρεπει να επισκεφθω την ιστοσελιδα του michael kors η κ ατι τετοιο...
Φυσικα κανω delete αλλα το περιεργο ειναι πως το σχολιο δεν εμφανιζεται στο μπλογκ μου αλλα μονο στον λογαριασμο mail. Δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο με αλλα σχολια..ειναι τωρα κανενας μηνας και εχω λαβει 4-5 τετοια μηνυματα απο τον ιδιο αποστολεα.
Αny ideas?

Στο θέμα μας τώρα.
Η τηγανίτα αυτή είναι μία ιδέα για πρωινό για να ξεφύγουμε λίγο από τις αλμυρές ομελέτες που πολύ νόστιμες είναι βεβαίως αλλά κάποια στιγμή βαριέσαι..Είναι βέβαια πολύ απλή όπως όλες οι συνταγές low carb.

30γρ ανθότυρο
1 αυγό
1 κουταλάκι στέβια
1 βανίλια
κανέλλα

1/2 κουταλάκι βούτυρο
1/2 κουταλάκι κανέλλα

Χτυπάμε στο μιξεράκι τα πρώτα υλικά και τα τηγανίζουμε σαν ομελέτα σε μικρό τηγανάκι. Βγάζουμε από το τηγάνι την ομελέτα και προσθέτουμε το βούτυρο ίσα ίσα να λιώσει. Προσθέτουμε την στέβια και κατεβάζουμε. Περιχύνουμε την ομελέτα και προσθέτουμε έξτρα κανελλίτσα κατα προτίμηση..
Απλό αλλά αρκετά γευστικό και χορταστικό..
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια:

  1. πολύ καλή..για πρωϊνο και όχι μόνο...αν ρίξουμε και λίγο μέλι πάει νομίζω ε....να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα!
    Από ότι έχω καταλάβει, η google Θα κλείσει τον reader, όχι τον blogger, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα τα υπάρχοντα blogs!
    H τηγανήτα σου μου αρέσει πολύ, είναι πολύ γευστική και ότι πρέπει για πρωινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμιονη μακαρι να ισχυει αυτο γιατι εγω διαβασα (σε μπλογκς βεβαια οχι σε επισημη ανακοινωση) για blogger νομιζω....
      μακαρι να κανω λαθος..

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Λούλου μου,
    κι εμένα κάτι πήρε το μάτι μου και πολύ μ’ έχει προβληματίσει!!!
    Το σίγουρο είναι ότι έχει αλλάξει πολιτική και προσπαθεί να ¨αρπάξει¨ απ’ όπου μπορεί!!!
    Εμένα πάνω στο τρίμηνο λειτουργίας του blog μου είπε πως εξαντλήθηκε ο διαθέσιμος χώρος και μου ζήτησε να πληρώνω για τις φώτο!!!!!
    Ούτε εγώ είχα ποτέ μου facebook, ούτε έχω, δεν ξέρω αν θελήσω να έχω και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει απαραίτητα να συνδέονται αυτά τα δύο!!!
    Οι τηγανίτες σου τέλειες, …καταγράφονται στα προσεχώς!!!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμμ...κατι βρωμαει οποτε... ιδωμεν! ε δεν θα σκασουμε κιολας, καλοκαιρακι ερχεται ας απεξαρτηθουμε και λιγο απο το νετ...

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Λούλου!!Οτι πρέπει η τηγανίτα σου μέ τόν απογευματινό καφέ!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε τρελαθεί με τις lowcarb συνταγες:)
    Κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά, δοκίμασε την! Είναι χορταστική και σε κρατάει για πρωινό.

      Διαγραφή