250γρ. κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος
1/2 φλ. φέτα τριμμένη
1 ντομάτα τριμμένη
1 ντομάτα τριμμένη
1 αυγό
1/3 φλ.λάδι
ρίγανη - δυόσμο
αλάτι-πιπέρι
Ανοίγουμε τις πιπεριές όπως στα γεμιστά και βγάζουμε τα σπόρια.
Αναμειγνύουμε τα υπόλοιπα υλικά (μπορούμε να το έχουμε κάνει από πριν έτσι ώστε να αναμειχθούν καλύτερα οι γεύσεις).
Γεμίζουμε κάθε πιπεριά με το μίγμα του κιμά.
Περιχύνουμε με περίπου άλλο 1/3 φλ. λάδι και 1/2 φλ.νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 1 ώρα περίπου σκεπασμένες αρχικά με μία λαδόκολλα και προς το τέλος ξεσκέπαστες.
Υδατάνθρακες ανά πιπεριά : 8 γρ.
Με το ίδιο μίγμα του κιμά τύλιξα και μελιτζάνες. Αφού τις αλάτισα και τις άφησα σε μία λεκάνη για 1 ώρα περίπου, τις ξέπλυνα, τις έστυψα καλά και τις έκοψα σε φέτες.
Τύλιξα σε κάθε φέτα ένα κιμαδάκι και τα έβαλα σφιχτά-σφιχτά σε ταψάκι. Απο πάνω έριξα μία απλή σάλτσα ντομάτας και έψησα για 1 ώρα περίπου.
Υδατ. ανα μελιτζανάκι: 5.5 γρ.
Υδατάνθρακες ανά πιπεριά : 8 γρ.
Με το ίδιο μίγμα του κιμά τύλιξα και μελιτζάνες. Αφού τις αλάτισα και τις άφησα σε μία λεκάνη για 1 ώρα περίπου, τις ξέπλυνα, τις έστυψα καλά και τις έκοψα σε φέτες.
Τύλιξα σε κάθε φέτα ένα κιμαδάκι και τα έβαλα σφιχτά-σφιχτά σε ταψάκι. Απο πάνω έριξα μία απλή σάλτσα ντομάτας και έψησα για 1 ώρα περίπου.
Υδατ. ανα μελιτζανάκι: 5.5 γρ.
o titlos tou blog sou apla teleios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήLol! Ευχαριστώ! Αντε να δούμε πότε θα αδυνατίσει η Σούζυ να φορέσει κανένα μοντελάκι!
Διαγραφήπιπεριές φλωρίνης ε????? τρελλαίνομαι!!!! πολύ ωραία η γέμιση!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήKι εμένα μ'αρέσουν παρα πολύ..εχω καταλήξει να αγοράζω μόνο τέτοιες...τις πράσινες τις παίρνω μόνο για σαλάτα..
ΔιαγραφήΜμμμ! Νοστιμότατη επιλογή για σήμερα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μεσημέρι Λούλου κι ακούσεις το κουδούνι να χτυπά, άνοιξε εγώ θα είμαι!:)
Z.
Φυσικά και θα ανοίξω Ζαμπία μου! Με λίγη φετούλα είναι ο,τι πρέπει για μεσημεριανό! Φιλιά πολλά!
Διαγραφήtrès appétissant et délicieux j'aime
ΑπάντησηΔιαγραφήbonne journée
Merci pour avoir passe par mon blog!A bientot!
ΔιαγραφήΛουλού άλλαξες διατροφή; Συγγνώμη που δεν σε επισκέπτομαι συχνά, αλλά κάνω μπλογκ-αποτοξίνωση!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά
Marsi
Ναι Μαρσι μου, κανω ενα διαλλειμα απο τα ww και προσπαθω να κανω low carb και αυτες τις μερες αποφασισα να το κανω σε συνδυασμο περιορισμου θερμιδων. Δηλ. να μενω γυρω στις 1000-1200 την ημερα αλλα υδατανθρακες μεχρι το πολυ 30-40 γρ.
ΔιαγραφήΟντως εχεις χαθει...ελπιζω να πηγαινεις καλα στο θεμα των κιλων..διαβαζω τις περιπετειες σου με το κρατος...
φιλια πολλα!
Καλημέρα Λούλου μου!!Πεντανόστιμη η συνταγή σου!!Πολύ πρωτότυπη!!Μπράβο σου!!Εμεινε τίποτα νά έρθω καί εγώ?Φιλάκια!!
ΑπάντησηΔιαγραφήEννοείται Dimi μου! Σε κερνάω ένα πιατάκι με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα κάτω απ τον ήλιο που μας έκανε λίγο την τιμή σήμερα. Φιλιά πολλά!
Διαγραφήπιάτο που θυμιζει καλοκαιρι....
ΑπάντησηΔιαγραφήOντως...ε-ε-ε-ερχεται!
ΔιαγραφήΑχ, αυτός ο blogger το 'φαγε το σχόλιο μου. Το ξαναγράφω λοιπόν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο φαγάκι σου πρέπει να έγινε πολύ νόστιμο! Εγώ πείνασα και μόνο που διάβασα τη συνταγή. Φαντάσου να το είχα μπροστά μου...
Τα φιλιά μου!
...χαχα! Θα πείναγε κι αυτό ο έρμος με τόσα που βλέπει εδώ μέσα! Φιλιά πολλά!
Διαγραφή