2 ασπράδια αυγού
30 σταγόνες στέβια
1 βανίλια
60γρ σοκολάτα κουβερτούρα
Χτυπάμε τα ασπράδια σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε την βανίλια και την στέβια.
Παίρνουμε κουταλάκια κουταλάκια από το μίγμα και τα απλώνουμε
σε ταψάκι με λαδόχαρτο. Ψήνουμε στους 170 για 20’ περίπου.
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπαιν μαρί. Οταν βγουν από τον
φούρνο και κρυώσουν τα στολίζουμε με την κουβερτούρα. Βγαίνουν γύρω στα 20
κομμάτια.
Οτι πρέπει για να ξεκινήσει γλυκά η εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
Καλώς σε βρήκα ,τι ωραίο μπλόγκ είναι αυτό,ελπίζω να μοιραζόμαστε συνταγες και όχι μονο,καλό απόγευμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα ΛΟΎΛΟΥ!Τέλειες οι αμυγδαλομπουκίτσες σου!!Θά τήν δοκιμάσω τήν συνταγή!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλέ πόσο εύκολα και γρήγορα είναι??? Και πόσο σούπερ για κέρασμα σε γιορτή ή γενέθλια. thanks Σούζι-Loulou!!! (αυτό είναι τελικα το μπλογκ σου γιατί έχω μπερδευτεί?)
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ! Είναι όντως πανεύκολα και πολύ νόστιμα! Αυτό είναι το μπλογκ μου αλλά κατα καιρούς το αλλαζω γιατι βαρειεμαι ευκολα...ειναι οπως οταν ξεσπαμε στα μαλλια μας και τρεχουμε στα κομμωτηρια...ε, εγω αλλαζω την εμφανιση του μπλογκ...Φιλια πολλα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜμμμμμ....... πολύ νόστιμα φαίνονται!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά