Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Τα πιο εύκολα crunchy σοκολατάκια που έχετε φτιάξει!




1 ρυζογκοφρέτα
50γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
1 κουταλιά αποξηραμένα cranberries (ή σταφίδες, ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα)

Λιώνουμε  την  σοκολάτα  σε  μπεν-μαρί. Θρυμματίζουμε  την  ρυζογκοφρέτα. Ρίχνουμε  την  λιωμένη  σοκολάτα  πάνω  στη  ρυζογκοφρέτα  και  ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε  τα  cranberries  και  ανακατεύουμε  καλά. Στρώνουμε  ένα  τετράγωνο  ταπεράκι  με  λαδόκολλα  και  απλώνουμε  ομοιόμορφα  το  μείγμα. Αν  θέλουμε  να  το  απλώσουμε  καλύτερα, στρώνουμε  και  δεύτερη  λαδόκολλα  από  πάνω  και  πατάμε  με  τα  χέρια. Το  βάζουμε  στο  ψυγείο  για  2-3  ώρες  και  όταν  το  βγάζουμε  το  κόβουμε  σε  τετράγωνα  κομμάτια.

Eπίσης ένας άλλος τρόπος είναι να παίρνουμε κουταλίτσες με το κουταλάκι του γλυκού και να τα απλώνουμε σε λαδόχαρτο και μετά ψυγείο. Ετσι βγαίνουν σαν βραχάκια.

Σύνολο  πόντων points plus 6. (αν θυμάμαι καλά τους πόντους της κουβερτούρας, γιατί ψάχνω να βρω το βιβλιαράκι και δεν θυμάμαι που το έχω)
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφη συνταγή!Αρκετές θερμίδες καί κιλά πήραμε στίς εορτές!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή