Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κι όμως..τα κατάφερα και μπήκα!!

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε!


Πολύτρέξιμο αυτές τις ημέρες..λίγος χρόνος δυστυχώς για να προσέξω 100% την διατροφή μου, έχω και ένα περιποιημένο κρύωμα....ΑΛΛΑ...παρόλο που μάλλον έχω μέινει στάσιμη (θα σας πω την Τετάρτη στο επίσημο ζύγισμα), δοκίμασα ένα παντελόνι UK14 (ναι κι όμως) που όταν έκλεινε το φερμουάρ γινόμουνα μπλε-κόκκινη-μωβί!! και μου  κανε..μου κάνει!!το φοράω αυτή την στιγμή και δεν με ενοχλεί ούτε πάει ν'ανοίξει το φερμουάρ από την απελισία του όπως έκανε παλιά!
Οτι είχα πέσει νούμερο το είδα από την πρώτη στιγμή (από 18 μπήκα στο 16) όμως με το περπάτημα χάνεις πόντους γι'αυτό κατάφερα και μπήκα στο 14 (βέβαια είναι από τα άνετα 14άρια ).
Ακόμα και εγώ που με βλέπω κάθε μέρα βλέπω διαφορά, ειδικά στο κάτω μέρος του σώματος...το περπάτημα  είναι για μένα η μόνη άσκηση που μου ταιριάζει...το γυμναστήριο το βαριέμαι...βόλλευ, μπάσκετ με κουράζουν ακόμα αρκετά (πρέπει πρώτα να χάσω καποια κιλακια)..
Ανεπίσημα να σας πω πως προχτές που ζυγίστηκα είδα ακόμα μια μικρή απώλεια 600γρ. αλλά επειδή χτες ήμουν έξω κι έκανα αρκετές παρασπονδίες πολύ φοβάμαι οτι τα ξαναπήρα πίσω..
Επίσης χτες έφτιαξα προφιτερόλ 

όμως επειδή δεν μέτρησα πόντους δεν το παρουσιάζω ακόμα..φυσικά τρώω λίγο - λίγο και φυσικά είναι φτιαγμένο με την μερέντα που έχω αναφέρει και με στέβια..

Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

  1. Λατρεύουμε προφιτερόλ!!!!
    Να σαι καλά!!!Καλό σου απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Μαριλένα!Θα το ανεβάσω σωστά το προφιτερόλ σύντομα!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¸.•°✿⊱╮
    °✿ Olá, amiga!
    Passei para uma visitinha.
    Bom domingo!
    Boa semana!
    Beijinhos do Brasil.°✿
    ♫•*¨*•.¸¸✿✿¸¸.•*¨*•♫

    ΑπάντησηΔιαγραφή